Evenementen
Overslaan naar content

Minder werk, meer plezier

Evenementen

Hoe word je een lead engineer of solution architect?

Doorgroeien als software engineer. Tijdens de laatste maandelijkse vergadering was er veel interesse in de carrièremogelijkheden als software engineer en wat je daar bij mag verwachten. Zo bieden we een realistisch beeld van de groeimogelijkheden binnen OVSoftware en zelfs daarbuiten. Dat maakt ons zo uniek!

Lancering van onze eigen podcast op Spotify en YouTube

Programmeer Praat #1: Softwarekwaliteit & SIG Certificering. 

Tim Bruntink legt ons in deze aflevering uit hoe de principes uit het boek "Building Maintainable Software" helpen om de kwaliteit van softwareontwikkeling te verbeteren en het daarmee onderhoudsvriendelijker maken.

Podcast aflevering 1

Koningsdagtraditie: oranje tompoucen!

We houden onze traditie in ere. We maken een ronde langs alle locaties en onze collega's op verschillende klantlocaties om hen en de teams waarmee ze samenwerken in het zonnetje te zetten. De reacties op de oranje tompoucen zijn elk jaar weer overweldigend positief. Het is een kleine, maar krachtige manier om te laten zien dat onze collega’s meer zijn dan alleen steengoede software ontwikkelaars, maar als een belangrijk deel van onze grotere bedrijfsfamilie.

Mens en AI... Wie leert van wie?

Een sessie van een van onze kennisgroepen. Op 12 maart organiseerde de we een inspirerende sessie over de rol van kunstmatige intelligentie (AI) in softwareontwikkeling.

De bijeenkomst was gevuld met enthousiaste professionals die hun kennis en ervaringen deelden over dit boeiende onderwerp.

"Dit zijn de momenten die ons herinneren aan het 'waarom' achter ons werk, maar ook dat we één team zijn dat geen enkele uitdaging ons te gek is."Mark Wolffenbuttel

Algemeen directeur