OVSoftware B.V. - Medior Java Engineer
Overslaan naar content

Medior Java Engineer

 • Den Haag

Functieomschrijving

Bij OVSoftware werk je zowel aan langdurige programma’s als korter lopende projecten voor onze mooie klanten die ons zien als Prefererend Software Partner. De uitdagende projecten doen wij bij voorkeur vanuit een eigen team en geregeld vanuit ons eigen kantoor. Uiteraard zijn wij ook bij onze klanten te vinden om o.a. af te stemmen, samen te werken en een goed gevoel bij de oplevering te krijgen.


Als teamlid zul je niet alleen in een team terecht komen maar altijd samen met collega’s. Onze projecten variëren in complexiteit en doorlooptijd zodat wij jou altijd kunnen laten deelnemen aan een project dat bij jouw ambitie past, denk hierbij aan van het verbeteren van de digitale veiligheid bij de overheid tot het ontwikkelen van geavanceerde systemen die de efficiëntie in de gezondheidszorg verhogen.


Collega aan het woord

"De voldoening van mijn werk zit in het helpen van mensen. Mijn software oplossingen lost hun problemen op en maakt het werk gemakkelijker. Dat maakt mij blij. De moeilijke beslissingen die je in het begint maakt, zoals de blauwdruk en workflows, zijn het leukste. Het is net als het oplossen van puzzels, maar dan met code."


Als lid van het OVSoftware team, treed je toe tot een community van gepassioneerde Software Engineers die gedreven zijn om elke dag samen te leren en te groeien. Samenwerking en kennisdeling vormen de kern van onze bedrijfscultuur. In onze OVS-community vergaar je kennis over uiteenlopende onderwerpen, zoals Artificial Intelligence, Java of blockchain die je kunt inzetten in je huidige of toekomstige projecten.

Jouw technische expertise, je bereidheid om collega’s te ondersteunen en je voorkeur voor werken op kantoor passen bij bedrijfscultuur van OVSoftware. Hier kies je niet alleen voor een baan, maar voor een carrière waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen.


Bij OVSoftware heerst er een sociale en collegiale familiecultuur. Onze sociale evenementen, teamuitjes en betrokkenheid bij de OVS-community dragen bij aan een ontspannen werksfeer. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het welzijn van onze werknemers, wat tot uiting komt in flexibele werktijden en extra aandacht voor de balans tussen werk en privé.

Vereisten

Dit ben jij:

 • Een Java software engineer met ervaring (2-4 jaar).
 • In het bezit van een afgeronde hbo-/wo opleiding in de richting van ICT.
 • Ambitieus om opdrachten te verbreden/ uit te breiden.
 • Gemotiveerd om continu te blijven leren.
 • Beschikt over een analytische en oplossingsgerichte denkwijze.
 • Beheerst de Nederlandse taal perfect.
 • In het bezit van een rijbewijs B

Dit krijg jij:

 • Een zeer goed salaris.
 • Keuze uit eigen leaseauto of mobiliteitsvergoeding van € 575,-.
 • Een persoonlijk studiebudget + 5 opleidingsdagen per jaar.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 2%.
 • Keuze uit een high-end laptop.
 • 24 vakantiedagen met de mogelijkheid om meer bij te kopen.
 • Een internetvergoeding van € 30 per maand.
 • Een pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage.
 • Persoonsgebonden bonus (per kwartaal).


Past deze functie bij jou? Solliciteer direct via de ‘Solliciteren’ button. Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

Details

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Developers

of

Details

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Developers

Het sollicitatieproces

Identifying the Hiring Needs

Verstuur je sollicitiatie

Preparing the Job Description

Telefonische kennismaking

Talent Search

Kennismaking op kantoor

Screening and Shortlisting

Mogelijk assessment

Interviewing

Kennismaking met collega's

Evaluation and Offer of Employment

Zijn we het eens? Welkom!

Hoe word je een lead engineer of solution architect?

Doorgroeien als software engineer. Onze maandelijkse bijeenkomsten zijn bij uitstek de perfecte gelegenheid om je carrièremogelijkheden als software engineer te bespreken. En ook zeker wat je daar bij mag verwachten. Zo bieden we een realistisch beeld van de groeimogelijkheden binnen OVSoftware en zelfs daarbuiten. Dat maakt ons zo uniek!

Dit is wat je gaat doen

Je ontwikkelt software die écht een verschil maakt. Stel je voor: stellingen die sneller en efficiënter ontworpen worden, met minder fouten en een hogere kwaliteit. Dat is pas impact!

Past dit bij jou? We hebben altijd ruimte voor enthousiaste software engineers die zich geroepen voelen om software naar een hoger niveau te brengen."Het is complex, er zit veel rekenkunde en krachtenberekening in het proces. Om daar software voor te bouwen is hartstikke mooi."

Odin

Consulant bij OVSoftware, betrokken bij het softwareproject NEDCON

Heb je vragen?
Neem contact op met JenniferZzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
Jennifer Elzinga

Of heb je zin in een kop koffie bij ons op kantoor?