Arbeidsvoorwaarden
Overslaan naar content

Jouw arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden

Financieel zeker

Competitief salaris, vakantiegeld én een extra eindejaarsuitkering. De eindejaarsuitkering krijg je omdat we zonder jou niet de resultaten kunnen boeken die we willen realiseren. We kijken ook naar de toekomst en zijn verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en hebben een pensioenregeling bij Zwitserleven.

Afbeelding

Vrijheid & flexibiliteit

De juiste balans. Je werk is een geïntegreerd onderdeel van je leven, en daar mag je het van ons op aanpassen. Wil je later beginnen om de kinderen naar school te brengen? We vertrouwen erop dat jij je werk gedaan krijgt en je verantwoordelijkheid neemt.

Auto van de zaak

Van en naar kantoor reizen. Om comfortabel én duurzaam te kunnen reizen, krijg je een NS-Business Card. Hoort er bij jouw functie een leaseauto, dan heb je keuze uit vele opties. Uiteraard ook elektrisch. Reis je liever met je eigen auto, dan krijg je een riante kilometervergoeding.  

Persoonlijke loopbaancoach

Jouw persoonlijk ontwikkelplan. Aandacht voor persoonlijke ontwikkelingen is er bij ons ook. Iedereen heeft een persoonlijk opleidingsbudget + 5 opleidingsdagen per 12 maanden. En vanaf je start heb je een persoonlijke coach met jouw gewenste carrièrepad.

Past dit ook bij jou?

Ben jij na het lezen van onze voorwaarden enthousiast en kan jij niet wachten om op één van onze vestigingen te starten? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Onverwacht ziek

Collectieve verzekering

Doorbetaald bij onverwachte ziekte. Naast het pensioen vinden wij het ook belangrijk dat er iets geregeld is, als je onverhoopt langdurig ziek wordt. Hiervoor hebben we een Collectieve WGA Hiaat+ verzekering afgesloten.

Contract voor onbepaalde tijd

Een vast contract. Wij gaan samen voor een langetermijn optie, want wij geloven dat als we een match zijn we er het beste van gaan maken. Mocht je toch liever anders kiezen, dan kan dat natuurlijk ook.

Netto internetvergoeding van € 30

Comfortabel thuiswerken. Ook thuis moet je de beste werk set-up hebben. Naast je laptop zorgen wij dat je de juiste thuiswerkspullen krijgt en ontvang je elke maand een netto internetvergoeding van € 30,-. Uiteraard zien we je ook graag op kantoor, of bij de klant.

Vakantiedagen

Ontspanning en vakantie

Even een dag vrij. Je krijgt bij ons 24 vakantiedagen op fulltime basis. Werk je minder? Dan worden je dagen evenredig verrekend. Daarnaast kun je flexibel invulling geven aan de besteding van je vakantiedagen. Zo kun je extra vakantiedagen bijkopen en een optimale balans creëren tussen werk en je persoonlijke situatie.